Send enkelt alle typer dokumenter til digital signering

Visma Addo-integrasjonen med webCRM gjør det enkelt og raskt å sende tilbud, ordrer, kontrakter og mye mer til signering.

Klikk på Visma Addo-ikonet for å sende til rette vedkommende i webCRM. Velg hvilke dokumenter som skal signeres. Legg eventuelt til flere mottakere. Velg hvordan du vil at de skal signere, og trykk på send. Enkelt og greit!

 

Prøv Visma Addo gratis

Enkelt for både deg og mottakeren

Med Visma Addo-integreringen sparer du tid fordi du kan håndtere flere oppgaver direkte fra webCRM-løsningen. Det gjør det også enklere for mottakeren å signere direkte på skjermen og sende dokumentet tilbake med en gang. Dermed blir hele signeringsprosessen mye mer effektiv.

Rask oversikt over alle kundedokumenter

Under hver kontaktperson i webCRM finner du en oversikt over alle dokumenter som er sendt til vedkommende for digital signering. Du kan raskt få oversikt over alle dokumentene og se om noen fortsatt mangler en signatur.

IMG_6355.jpg

Slik bruker du Visma Addo i webCRM

Om webCRMwebcrm.png

webCRM er et skybasert CRM-system som gjør det enklere å strukturere arbeidet og oppnå økt salg. Du kan enkelt segmentere eksisterende og potensielle kunder og målrette aktivitetene dine mot dem. webCRM består av en rekke ulike byggeklosser som du kan kombinere i ditt eget tempo.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om Visma Addo eller har du spørsmål før du kjøper? Vi hjelper deg gjerne! Fyll inn skjemaet under og en av våre rådgivere tar kontakt med deg.