Enkel kontraktsstyring som gjør at du sparer tid

Kontrakten genereres på grunnlag av personaldataene i tamigo og sendes ut via Visma Addo. Den ansatte signerer direkte på skjermen. Deretter sendes den signerte kontrakten i retur, og lagres i tamigo.

Alt gjøres automatisk og digitalt, slik at du sparer tid du ellers ville brukt på administrasjon.

 

Prøv Visma Addo gratis

Overhold kravene i personvernforordningen

Når alt gjøres digitalt og direkte, blir det også lettere å overholde kravene i personvernforordningen. Med Visma Addo-integreringen trenger du aldri å skrive ut, skanne eller sende kontrakter via e-post.

Hold oversikt over alle kontrakter

Hvis du integrerer Visma Addo i tamigo, kan du alltid følge kontraktene og se nøyaktig status for hver enkelt av dem. Er de sendt ut? Er de signert? Eller mangler det fortsatt svar? Dette ser du umiddelbart i tamigo. Og hvis det mangler en underskrift, sender Visma Addo automatisk ut en påminnelse.

Salg_topbanner.jpg

Om Tamigotamigo.png

Tamigo er en 360° skybasert løsning som gjør alle deler av bemanningsadministrasjonen enkel og intelligent. tamigo håndterer planlegging, fraværsstyring, resultatstyring, medarbeidersamtaler, HR, økonomi og prognoser i én enkelt løsning.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om Visma Addo eller har du spørsmål før du kjøper? Vi hjelper deg gjerne! Fyll inn skjemaet under og en av våre rådgivere tar kontakt med deg.