Enklere håndtering av ansatte og kontrakter

Med Visma Addo kan du også administrere kontrakter i tamigo, som allerede holder styr på personaladministrasjonen for deg

Enkel kontraktsstyring som gjør at du sparer tid

Kontrakten genereres på grunnlag av personaldataene i tamigo og sendes ut via Visma Addo. Den ansatte signerer direkte på skjermen. Deretter sendes den signerte kontrakten i retur, og lagres i tamigo.

Alt gjøres automatisk og digitalt, slik at du sparer tid du ellers ville brukt på administrasjon.

 

Prøv Visma Addo gratis

Overhold kravene i personvernforordningen

Når alt gjøres digitalt og direkte, blir det også lettere å overholde kravene i personvernforordningen. Med Visma Addo-integreringen trenger du aldri å skrive ut, skanne eller sende kontrakter via e-post.

Hold oversikt over alle kontrakter

Hvis du integrerer Visma Addo i tamigo, kan du alltid følge kontraktene og se nøyaktig status for hver enkelt av dem. Er de sendt ut? Er de signert? Eller mangler det fortsatt svar? Dette ser du umiddelbart i tamigo. Og hvis det mangler en underskrift, sender Visma Addo automatisk ut en påminnelse.

Salg_topbanner.jpg

Om Tamigo

Tamigo er en 360° skybasert løsning som gjør alle deler av bemanningsadministrasjonen enkel og intelligent. tamigo håndterer planlegging, fraværsstyring, resultatstyring, medarbeidersamtaler, HR, økonomi og prognoser i én enkelt løsning.