Spar tid med digitale signaturer

Hvis du kombinerer Epos HR med Visma Addo, kan du enkelt sende ut alle typer dokumenter til digital signering direkte fra Epos HR. Mottakeren kan signere direkte på skjermen, og det signerte dokumentet returneres automatisk og lagres i den ansattes mappe.

Enkelt, raskt og sikkert – slik at du frigjør tid til andre oppgaver.

 

Prøv Visma Addo gratis

Unngå GDPR-feil – automatisk

All utveksling av informasjon skjer helt automatisk, og ingen opplysninger forlater systemet. Det betyr også at det ikke blir liggende midlertidige filer på skrivebordet eller e-poster i innboksen som du må huske på å slette igjen. Datasikkerheten er på topp og fullt ut i samsvar med kravene i personvernforordningen.

Hold oversikt over alt – fra ett og samme sted

Ideen bak Epos HR er å samle alle opplysninger om dine ansatte på ett sted. Visma Addo blir derfor også et innebygd menyelement i Epos HR. Dette gjør at du får de samme mulighetene til å opprette signeringsflyter og sjekke historikken uten å måtte bytte mellom systemer. Alt er samlet på ett sted.

08_visma 2731.jpg

Om Epos HR

Epos HR er et profesjonelt HR-system som hjelper deg med å strukturere og holde oversikt over alle opplysninger om de ansatte, slik at du enkelt kan hente dem frem når du trenger det. Siden 1990 har Epos HR blitt implementert i store og mellomstore selskaper i alle slags bransjer i hele Danmark. I dag er det mer enn 60 000 brukere av Epos HR.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om Visma Addo eller har du spørsmål før du kjøper? Vi hjelper deg gjerne! Fyll inn skjemaet under og en av våre rådgivere tar kontakt med deg.