Rekruttering på en brukervennlig måte – også det som har med GDPR å gjøre

Elvium har et sterkt fokus på UX og UI for å kunne levere et intuitivt og effektivt rekrutteringssystem. Derfor samarbeider de også med Visma Addo når det gjelder digital signering.

Dette gjør at underskrifter kan samles inn raskt og enkelt digitalt, og at datasikkerheten ivaretas fullt ut.

Prøv Visma Addo gratis

Henter automatisk inn manglende informasjon

Med kontraktsmalene i Elvium kan du raskt utarbeide kontrakter der alle felter er klare til utfylling. Mangler du informasjon, sendes det automatisk ut et skjema til kandidaten og nærmeste leder som de selv kan fylle ut. Enkelt, raskt og sikkert.

Automatisk signeringsflyt

Når all informasjonen er på plass, genereres kontrakten og sendes til godkjenning. Hvis alt er som det skal være, er det bare å trykke send. Etter det skjer alt automatisk.

Kontrakten sendes til signering til begge parter, og de kan signere direkte på skjermen. Det signerte dokumentet sendes automatisk tilbake og arkiveres.

09_Visma_077.jpg

Om Elviumelvium.png

Elvium er et intuitivt nettbasert rekrutteringssystem som effektivt hjelper deg med å tiltrekke, ansette og onboarde de riktige personene raskt. Elvium fokuserer på både UI og UX for å gi alle brukere, kandidater og ansatte en god brukeropplevelse.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om Visma Addo eller har du spørsmål før du kjøper? Vi hjelper deg gjerne! Fyll inn skjemaet under og en av våre rådgivere tar kontakt med deg.