Skrevet av Leif Stolberg-Rohr Nørskov, Statsautoriseret revisor, Revision Vadestedet

Vi behandler våre saker raskere

I Revision Vadestedet bruker vi Visma Addo til å hente inn underskrifter på dokumenter som sendes til våre kunder. Det gjelder blant annet årsrapporter, bilag til selvangivelse, ulike erklæringer og referater. Før kunne det gå uker eller måneder før vi fikk dokumentene i retur, men med Visma Addo er hele prosessen digitalisert.

Oversikt og automatisering

Med Visma Addo har vi full oversikt over de dokumentene som skal signeres, og hvis det er flere personer som skal skrive under kan vi se hvem som har skrevet under og ikke.Vi har valgt å sette opp Visma Addo med automatisk varsling når et dokument ikke er signert. Som et resultat av dette er antall pågående og ventende saker blitt redusert, og de behandles raskere og mer effektivt enn tidligere.

 

Etter at vi i Revision Vadestedet begynte å bruke Visma Addo, opplever vi at sakene behandles raskere og på en enklere måte.

LEIF STOLBERG-ROHR NØRSKOV, STATSAUTORISERET REVISOR, REVISION VADESTEDET

Vi får fornøyde kunder

Det er fremdeles noen kunder som foretrekker et personlig møte hvor dokumentene skrives under fysisk med penn og papir, men vi ser også at stadig flere av våre kunder nå har fått øynene opp for fordelene med digital underskrift fra Visma Addo. Visma har i løpet av vår samarbeidsperiode utviklet flyten og fleksibiliteten i systemet. En del av denne utviklingen har kommet som et resultat av våre tilbakemeldinger samt tilbakemeldinger direkte fra våre kunder. Vi er derfor sikre på at kunden vil oppleve en merkbar forbedring neste gang de skal skrive under et dokument.

  • Vi opplever en forenklet signeringsprosess
  • Oversikten over våre igangsatte signaturprosesser er forbedret
  • Vi får behandlet våre saker raskere
  • Vi opplever at kundene våre er fornøyde

revision-vadestedet-logo.png

Om Revision Vadestedet

Revision Vadestedet er et godkendt revisionsfirma fra Næstved, der i mere end 80 år har leveret kvalitetsydelser til det danske erhvervsliv. Vores 15 medarbejdere står klar til at servicere kunderne og med Visma Addo betyder den geografiske placering mindre.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om Visma Addo eller har du spørsmål før du kjøper? Vi hjelper deg gjerne! Fyll inn skjemaet under og en av våre rådgivere tar kontakt med deg.