Skrevet av Jesper Langemark, Managing Partner, Bird & Bird

Vi når klienten på utenlandsreisen

Med Visma Addo når vi ut til alle, både den travle klienten som er på reise utenlands eller de mange medlemmene i et styre. Med Visma Addo samler vi signaturer digitalt, raskt, enkelt og fremfor alt profesjonelt. Det er effektivt både for oss og våre kunder.

Sparer administrasjonstid

Visma Addo støtter hele signeringsprosessen og håndterer utsendelser, påminnelser og tilslutt distribusjon av de signerte dokumentene. Det betyr at Bird&Bird sparer mye administrativ tid.

  • Vi når våre kunder raskt og enkelt
  • Prosessen har blitt raskere, mer effektiv og mer profesjonell
  • Vi har redusert manuelt og administrativt arbeid

 

Vi effektiviserer virksomheten vår ved å tilby kundene en enkel og effektiv måte å signere avtaler digitalt. Kundene kan dermed signere kontrakter, avtaler, regnskap, protokoller eller lignende med digital signatur, på mediet de foretrekker, og når de har tid.

JESPER LANGEMARK, PARTNER, BIRD&BIRD

bird-logo.png

Om Bird & Bird

Bird & Bird er et globalt advokatfirma, som i 2015 hadde klienter fra mer enn 118 land, og som sysselsetter mer enn 1000 juridiske rådgivere.

 

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om Visma Addo eller har du spørsmål før du kjøper? Vi hjelper deg gjerne! Fyll inn skjemaet under og en av våre rådgivere tar kontakt med deg.