Ă…lesund kommune

Visma Addo har optimalisert prosessen for signering med nye kunder

Digital og effektiv løsning

Det var veldig viktig for Ålesund Kommune å effektivisere prosessen for signering med kundene. Prosessen med å skanne og sende dokumenter med posten var veldig tidkrevende. Visma Addo var derfor løsningen de trengte.

Prosessen med å signere en ny kunde går nå raskere og er mye enklere. Det er ikke nødvendig å vente på at kunden skal skrive ut, signere og skanne dokumentene. Den signerte kontrakten er nå bare et klikk unna.

 

"Der er mange fordeler med Visma Addo; prosessen er enklere, raskere og mer miljøvennlig, siden det er en digital løsning."

GURO HANCHE-OLSEN, RÅDGIVER HOS KONSERNINNKJØP, ÅLESUND KOMMUNE

En digital kommune

Det er ikke bare Ålesund Kommune som bruker Visma Addo, når de signerer kontrakter med nye kunder, brukes den av hele avdelingen. Dette gjør hver signeringsprosess i Ålesund Kommune mer effektiv både internt og eksternt.

Pålitelig og enkel å bruke

Visma Addo er integrert i hele avdelingen, og de ansatte er veldig begeistret for digital signatur. Digital signatur gjør arbeidsoppgavene deres enklere og ble integrert raskt og enkelt uten komplikasjoner. Ålesund Kommune er spesielt glade for de mange alternativene Visma Addo tilbyr, noe som gjør det mer effektivt å jobbe i og med Visma Addo.

Eiendom_bilde1.jpg

"Digital signatur gjør arbeidsoppgavene enklere og ble integrert raskt og enkelt uten komplikasjoner."

GURO HANCHE-OLSEN, RÅDGIVER HOS KONSERNINNKJØP, ÅLESUND KOMMUNE

Fordeler med en Visma Addo-integrasjon

  • Optimalisering av administrative oppgaver
  • Raskere prosess
  • Miljøvennlig
  • Fornøyde kunder og ansatte

visma 3031.jpg

Om Ålesund kommune

Ålesund kommune er den største kommunen i Møre og Romsdal. Ålesund kommune er en stor arbeidsgiver og en viktig serviceleverandør for kommunen sine innbyggere.

Skrevet av Guro Hanche-Olsen , rådgiver hos konserninnkjøp.