Påmelding EiendomsForum

Dette seminaret er avholdt.

Tilbake til hovedside for EiendomsForum

Hvordan bli en vinner i eiendomsmarkedet i Bergen?

Dato: 1. september 2016

Sted: Snekkerbrakken på Bergenhus festning, Bergenhus 13, 5003 Bergen

Klokkeslett: 08:30 - 10:00

I Vismas første EiendomsForum i Bergen skal vi se på dagens eiendomsmarked og forventningene til utviklingen fremover. Å forstå eiendomsmarkedet er nøkkelen til å gjøre gode investeringer og ligge i forkant av konkurrentene.

Program:

08:30 Velkommen til EiendomsForum

Advokat og daglig leder i Visma Advokater AS, Christian Fredrik Magnus, ønsker velkommen til det første EiendomsForumet i Bergen.

08:45 Om Bergen Live og Bergenhus festning

Frank Nes, daglig leder i Bergen Live og kjent for å trekke artister som Rolling Stones, Bruce Springsteen, Coldplay og Metallica til Bergen, vil holde et engasjerende innlegg om Bergen Live. Han vil også komme inn på utnyttelse av bygningsmassene på Bergenhus festning.

09:00 Eiendomsmarkedet i Bergen ved Kurt Furnes fra Eiendomsmegler 1

09:30 Konjunkturer i norsk økonomi ved Rune Mannseth fra Nordea Markets

I andre halvdel av programmet presenteres analyse av dagens eiendomsmarked i Bergen og prognosene for den videre utvikling. Bergen sentrum skal utvides og utnyttes. Dette gir store muligheter for aktører innen eiendomsbransjen. Kurt Furnes, næringsmegler i Eiendomsmegler 1 og Rune Mannseth fra Nordea Markets gir oss trendene.

Meld deg på her:

Påmelding EiendomsForum

Jeg ønsker privat møte etter seminaret om
 
Ved å melde deg på godtar du at Advokatfirmaet Magnus Legal (tidl. Visma Advokater) og Azets kan sende deg invitasjon til fremtidige EiendomsForum og artikler som omhandler fast eiendom.

Hvordan bli en vinner i eiendomsmarkedet i Bergen?

Dato:
01.sep
Klokkeslett:
08:30 - 10:00
Sted:
Bergen