Prospekter som lager seg selv

Hvor mye tid bruker du som eiendomsmegler på å lage et prospekt? Med våre automatiserte produkter får du prospekter som lager seg selv. Løsningen kan bespare deg en hel arbeidsuke eller mer per år. Du kan velge digiprospekt eller autoprospekt for trykk, eller begge deler.

Digiprospekt

Digiprospektet gir mange fordeler. Med ett klikk genererer systemet en komplett salgsoppgave basert på informasjon du har ført inn i meglersystemet. Løsningen er tilpasset både PC og MAC, og ikke minst mobile enheter ettersom størsteparten av trafikken kommer fra mobil. På denne måten får kunden alltid tilgang til siste oppdatert informasjon.

Plantegninger gjenkjennes av AI og plasseres riktig. Dokumenter plasseres i den rekkefølge som er bestemt, og løsningen gjør det enkelt å både bla og zome i dokumentene, også på mobil. 

Autoprospekt for trykk

Dersom du er opptatt av å spare tid kan vi levere et automatisk generert prospekt laget for trykk. På denne måten får alle dine eiendommer et prospekt satt sammen av informasjon du allerede har lagt inn i meglersystemet, og eventuelt andre datakilder du måtte ønske.

 

Kontakt 

Brukerstøtte: Kontakt oss på helpdesk@reeltime.no eller ring 45 83 42 81

Salg: kristoffer.jakobsen@visma.com eller mobil 92 26 66 86

Se også: www.reeltime.no