Stillingsutlysning

Tiltrekk de riktige kandidatene med Visma EasyCruit

Har du tenkt over at kvaliteten på en jobbannonse kan påvirke hvorvidt en kandidat søker eller ikke? Med de riktige verktøyene kan du enkelt designe og publisere profesjonelle jobbannonser.

Skap en treffsikker stillingsutlysning med Visma EasyCruit

Sørg for at din stillingsutlysning treffer

En god stillingsutlysning skal etterlate et inntrykk av virksomheten og engasjere riktig målgruppe til å søke. Visma EasyCruit lar deg bruke din virksomhets grafiske profil til å skape stillingsannonser med god kvalitet som enkelt kan publiseres i sosiale kanaler og jobbportaler.

 

Sosial rekruttering

Visma EasyCruit er et intuitivt system som enkelt tar deg gjennom prosessen med å poste nye stillinger på egen karriereside. Når annonsen er publisert, er sosiale kanaler og jobbportaler bare et tastetrykk unna. Du kan selv velge om du vil publisere i en eller flere kanaler.

Dette må du huske på i behandling av personopplysninger

Test hvor lett det er å opprette en stillingsannonse

Test Visma EasyCruit - Registrér deg her!

Fyll ut skjema og få 30 dagers gratis prøveperiode av Visma Easycruit.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Vil du vite mer om Visma EasyCruit?

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.