Konsultasjon av din virksomhets karriereside

Book gratis i dag

Ønsker du å forbedre din virksomhets karriereside, men vet ikke helt hvordan du bør gå fram? Bestill en gratis konsultasjon med oss og få gode tips på hvordan du kan gjøre enkle oppdateringer, samt hvordan du bør tenke på lengre sikt.

Konsultasjonen har fokus på tre områder:

1. Kommunikasjon og employer branding
Hvilket budskap og hvilken informasjon formidler dere på karrieresiden med tekst, bilder, video og med farge og layout?

2. Kandidaten i fokus
Er din karriereside laget slik at den snakker til deres tiltenkte kandidat? Hvilke ansattgoder vil dere trekke frem?

3. Enkelt å finne, søke og spre annonsen
Er det enkelt å søke på en stilling? Hvilke sosiale linker er det, og er karrieresiden oversiktlig for besøkende via både pc, nettbrett og mobil? Fra hvor kommer kandidatene til deres nettsted?

Konsultasjonen tar ca. 20 minutter.

Ja takk, jeg vil ha en gratis konsultasjon

Fyll inn skjema så hører du fra oss i løpet av kort tid

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Vil du vite mer om Visma EasyCruit?

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.