Vinn kr 100 000,-

Hva ville din bedrift brukt pengene på?

Vinn 100.000

Konkurranse: Vinn 100 000 kr til din bedrift!

100 000 småbedrifter automatiserer sitt regnskap med Visma eAccounting, slik at de kan bruke mindre tid på regnskapet - og mer tid på bedriften sin. Vi feirer dette ved å dele ut 100 000 kroner til en startup eller småbedrift som virkelig fortjener det. Hva ville din bedrift ha brukt pengene på?

Merk: konkurransen er avsluttet og vinneren er kåret. Vinneren ble finalist 5: Milla Says.

Finalistene er nå klare - se hvilke 5 som er med i finalerunden her!

Konkurranseregler

 • Konkurransen arrangeres av Visma Mamut AS, et selskap i Visma.

 • Tidsrom for konkurransen:
  Kvalifisering - fra og med 25.mai 2018 til og med 30.juni 2018
  Finale - fra og med 4.juli 2018 til og med 15.august 2018

 • For å delta i konkurransen må bedriften ha et organisasjonsnummer registrert i Brønnøysundregistrene

Konkurransen består av to deler:

 • Del 1: delta ved å like posten og fortelle i kommentarfeltet hva din bedrift ønsker å bruke pengene på. Fristen for å bli med i kvalifiseringen er 30.juni 2018, kl. 12.00.

 • Del 2: Fem finalister velges av en jury på bakgrunn av sine forslag (kommentarer). Når juryen har valgt ut finalistene, vil disse bli kontaktet og presentert på vår Facebook-side 2.juli 2018. Den finalisten som har fått flest likes på sin post innen 15. August 2018, kl. 12.00 vinner konkurransen. Vinneren annonseres på vår Facebook side 15. august


Premie

Vinneren av konkurransen vil motta 100 000 kroner av Visma Mamut AS. Vi gjør oppmerksom på at beløpet er skattepliktig inntekt for mottakeren.


Annet

Vinneren av konkurransen godkjenner også at Visma Mamut AS forbeholder seg retten til å følge opp vinneren i etterkant og bruke dette i sin markedsføring. 

Det er ikke nødvendig å kjøpe produkter av Visma Mamut AS for å delta eller for å vinne konkurransen.

Vi forbeholder oss retten til å moderere og fjerne useriøse kommentarer og innlegg. Denne konkurransen er på ingen måte sponset av, administrert av eller assosiert med Facebook.

Juryen består av følgende ansatte i Visma Mamut AS:

 • Kenneth Løvold - Managing Director
 • Marius Andersen - Marketing Director
 • Hanne Groa - Marketing Manager
 • Emilie Kjønnerud - Product Manager
 • Aina Gjøstøl - Sales Manager

 

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.