Visma eAccounting Skatt

Send skatteskjemaer til Altinn fra Visma eAccounting.

Kr. 89,-/mnd.

Henter automatisk tall fra regnskapet for utfylling av skatteskjemaer som næringsoppgave og skattemelding. Når skjemaene er ferdig utfylt kan de sendes direkte til Altinn.

Unngå feil

Skattemodulen er satt opp med egen guide for å passe på at du får med deg alle de rette tallene. På den måten får du systematisk gjennomgått innsendingen av skatteskjemaer, slik at du sparer tid og unngår feil.

Unngå feil i Visma eAccounting Skatt

Automatisk utfylling

Nå trenger du ikke lengre å grave deg ned i bilag for å kunne fylle ut skatteskjemaer. Hent regnskapstall med et enkelt tastetrykk. Disse blir så lagt på de riktige skjemaene, på rett sted. Automatisk og enkelt!

Automatisk utfylling av skatteskjemaer i Visma eAccounting

Send til Altinn

Når skatteskjemaene og årsoppgjøret er klare for innlevering slipper du å laste dem ned og logge inn i Altinn. Visma eAccounting Skatt er integrert med Altinn slik at du kan sende det du trenger direkte fra systemet.

Integrasjon til Altinn

Kjøp Visma eAccounting med skattemodulen

Velg selskapsform

Enkeltpersonforetak (ENK)Aksjeselskap (AS)

Eller prøv Visma eAccounting gratis i 14 dager →

Slik aktiverer du modulen

Hvis du allerede har Visma eAccounting kan du logge inn og aktivere modulen under apper og utvidelser.

Apper og utvidelser i Visma eAccounting

Prøv Visma eAccounting i 14 dager. Helt gratis.

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.