Bli kjent med Visma Byrå Periode & År

Kort om Visma Byrå Periode & År

Har du lenge ønsket deg en jevnere arbeidsmengde gjennom året, uten de store sesongtoppene? Bli bedre kjent med nettbaserte Visma Byrå Periode & År. 

Med dette avstemmings- og årsoppgjørssystemet lar du automatikken gjøre jobben, slik at det er enklere å spre arbeidsmengden utover året. Du kan i tillegg dele rapporter digitalt med myndigheter og kunder, og alle endringer er sporbare og følger god regnskapsskikk (GRFS). Med toveis-integrasjon mot Visma eAccounting, slipper du dobbeltregistrering.

Les mer om programmet her.

Ønsker du å komme i gang med tjenesten etter webinaret? Tjenesten kan enkelt aktiveres direkte fra Visma Byrå. Har du ikke Visma Byrå, kontakt oss på regnskapsforer@visma.com


Om webinaret

Dette webinaret er et opptak av seminaret som Roar Mokastet holdt 12. desember 2018. Her får du en god gjennomgang av løsningen, samt høre spørsmål fra deltakerne underveis. 

 

 

 

 

Praktisk informasjon

Dette webinaret passer for deg som enten har opprettet en bruker i Visma Byrå Periode & År, eller som planlegger å ta det i bruk.

Varighet: Ca. 2 timer og 3 minutter. Webinaret er tilgjengelig 24/7, og du kan logge deg inn og se det når det måtte passe deg.

Har du spørsmål? Kontakt oss på telefon 21 89 88 00 eller send en e-post til: regnskapsforer@visma.com

 

Fyll ut skjema og meld deg på

Facebook YouTube Twitter