Lag budsjett for 2019 med Visma Økonomioversikt

 

Gratis webinar for deg som vil vite mer om modulen Visma Økonomioversikt i Visma eAccounting

Om webinaret

Visma Økonomioversikt er et rapport- og budsjettverktøy som er integrert med Visma eAccounting. Tallene lastes opp via en enkel veiviser fra Visma eAccounting. Tanken er at dette gjøres når tallene for en periode er ferdig ført og klart for presentasjon. Enkelte ønsker allikevel å oppdatere hyppigere for tettere oppfølging av løpende tall.

Dette webinaret er en gjennomgang av funksjonaliteten i Visma Økonomioversikt. Det vil også være en demonstrasjon av modulen slik at du kan få et innblikk i hvordan den fungerer. Her vil vi blant annet se på hvilken funksjonalitet som ligger i busjettfunksjonen, samt hvilke rapporter som finnes i modulen.

Praktisk informasjon

Passer for:
   - Deg som trenger utvidet rapportering og budsjett i eAccounting
   - Ønsker mer oversikt over regnskapet
   - Vil ha en god introduksjon av Visma Økonomioversikt

Varighet: ca. 20 minutter.

Tilgjengelig: Online. Alltid tilgjengelig - se det når du vil!

Du logger deg på webinaret med et enkelt tastetrykk. Du vil få mulighet til å stille spørsmål og få svar i etterkant av webinaret.

Ønsker du å bytte regnskapsprogram? Det er enklere enn du tror å bytte til Visma eAccounting! Vi tilbyr gratis hjelp til overføring av data, praktiske guider og mer. Les mer om bytting av regnskapsprogram her.

Agenda

  • Hva er Økonomioversikt

  • Hvorfor benytte Økonomiversikt

  • Funksjonalitet

  • Rapporter og grafer

  • Budsjett

  • Hvem passer Økonomiversikt for

  • Priser og brukerrettigheter

  • Demonstrasjon

Velkommen til webinar!

Allerede kjøpt programmet?

Har du allerede kjøpt programmet og ønsker å lære mer om mulighetene?

Her ser du oversikten over vårt kurstilbud for Visma eAccounting.

Fyll ut skjema og meld deg på

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.