Visma Økonomioversikt

Gratis webinar for deg som ønsker å jobbe med budsjett i Visma eAccounting

Om webinaret

Få kontroll og oversikt på fremtidige inntekter og utgifter med budsjett. Få god forståelse av din økonomiske status. Gå enkelt i dybden på detaljene. Del informasjon med ansatte, styre eller eiere som ikke har tilgang til Visma eAccounting, eller samarbeid sømløst med din regnskapsfører.

  • Tilgjengelig hvor som helst, når som helst og fra alle enheter
  • All historikk er laget trygt i skyen
  • Brukervennlig

Praktisk informasjon

Webinaret er tilpasset deg som ønsker å vite mer om Visma Økonomioversikt, som er en tilleggsmodul til Visma eAccounting.

Varighet: cirka 30 minutter og er tilgjengelig så lenge du har Internett-tilgang.

Du logger deg på vår presentasjon gjennom et enkelt tastetrykk. Du vil få mulighet til å stille spørsmål og få svar i etterkant av webinaret. 

On demand webinaret er tilgjengelig når som helst og kan spilles av umiddelbart.

Agenda

  • Brukervennlig grafisk dashboard
  • Utarbeid budsjett basert på foregående år
  • Resultat- og balanserapporter med drill-down ned på bilagsnivå

Velkommen til webinar!

Fyll ut skjema og meld deg på

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.