Visma eAccounting -
Introduksjon og budsjett


Gratis webinar for deg som ønsker å jobbe med regnskap og budsjett i Visma eAccounting

Om webinaret

Visma eAccounting er vårt faktura- og økonomiprogram som er utviklet for enkeltpersonsforetak, gründere og mindre aksjeselskap. Med dette programmet blir regnskapet mer automatisert og hverdagen blir enklere. Webinaret går igjennom de viktiste funksjonene i programmet. 

Vi ser også nærmere på Visma Økonomioversikt. En tilleggsmodul i Visma eAccounting. Med denne modulen får du god kontroll og oversikt på fremtidige inntekter og utgifter. Og ikke minst god forståelse av din økonomiske status. 

Praktisk informasjon

Webinaret er tilpasset deg som vurderer å kjøpe Visma eAccounting og ønsker å vite mer om programmet og Visma Økonomioversikt, som er en tilleggsmodul til Visma eAccounting.

Varighet: cirka 60 minutter og er tilgjengelig så lenge du har Internett-tilgang.

Du logger deg på vår presentasjon gjennom et enkelt tastetrykk, og både ser og hører vår representant. Du vil få mulighet til å rette spørsmål gjennom chattefunksjonen og få direkte svar underveis.

Agenda

  • Gjennomgang av viktigste funksjoner
  • Automatisk fakturering og bokføring
  • Leverandørfaktura
  • Integrasjon mot Bank
  • Rapporter
  • Visma Økonomioversikt

Velkommen til webinar!

Fyll ut skjema og meld deg på

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

Vi trenger ditt samtykke.

© 2019 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.