Få fart på regnskapet!

Gratis webinar for deg som ønsker å automatisere innkjøpsflyten i Visma eAccounting

Om webinaret

Bli bedre kjent med apper og smart funksjonalitet i Visma eAccounting!

I 2017 lanserte vi en rekke smarte funksjoner for å gi deg en enda enklere hverdag. I dette webinaret får derfor du en innføring i hvordan de nye funksjonene for registrering av kvitteringer og fakturaer skal benyttes - slik at du reduserer tiden din på å registrere dette manuelt i regnskapet.

Agenda

  • Introduksjon til de nye smarte funksjonene

  • Håndtering av kjøp med kvittering

  • Håndtering av leverandørfakturaer

  • Tips og triks

  • Oppsummering


Velkommen til webinar!

Praktisk informasjon

Passer for: Deg som enten er ny bruker av programmet og/eller deg som har brukt Visma eAccounting en stund. 

Varighet: ca. 25-30 minutter. Webinaret er alltid tilgjengelig og kan spilles av umiddelbart - se det når det passer deg!

Du logger deg på vår presentasjon gjennom et enkelt tastetrykk. Du vil kunne stille spørsmål og få svar i etterkant av webinaret.

Fyll ut skjema og meld deg på

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.