Visma eAccounting Update i Bergen

Gratis seminar om nyheter og hvilke muligheter du har som bruker av systemet.

Denne dagen er for deg som allerede bruker Visma eAccounting i egen bedrift eller forening, eller som lurer på om dette er riktig regnskapsprogram for deg.

Vi ser blant annet på hvordan prosesser kan digitaliseres og automatiseres, slik at arbeidsdagen blir enklere. Vi viser også nye og viktige funksjoner som elektronisk fakturering (EHF/eFaktura), bokføringshjelp, scanner og bildetolk og bankintegrasjon.

Meld deg på gratis

Er du regnskapsfører? Se egne seminarer for regnskapsførere.

Program

Visma eAccounting - Smart Regnskap

Vi går igjennom smarte funksjoner, som elektronisk fakturering, utvidelser, mobilapper og integrasjoner til andre populære tjenester.

Nyheter i programmet

Visma eAccounting er i stadig utvikling. Vi viser noen av de siste nyhetene og gir en liten smakebit på hva du kan forvente i tiden som kommer.

Samarbeid med regnskapsfører

Over 700 regnskapskontorer over hele Norge bruker Visma eAccounting. Vi viser vordan du kan spare tid, penger og få mer kontroll på ditt eget regnskap ved å samarbeide med en regnskapsfører.

Digitaliser lønn og reiseregninger

Visma.net Payroll er vårt nye nettbaserte lønnssystem som gir en helt ny måte å jobbe med lønn og HR på. Vi viser hvordan det forenkler håndtering av ferie, fravær, reiser og timer for lønningsansvarlig, ledere og ansatte.

Spørsmål og svar

Etter seminaret har vi satt av halvannen time til å svare på spørsmål og bistå dere med Visma eAccounting. Bli igjen og snakk med oss!

Servering under seminaret

Servering

Det blir enkel servering under seminaret.

Disse møter du

Daniel Kaspersen

Daniel Kaspersen

Sales Manager, Visma eAccounting.

Aina Gjøstøl

Aina Gjøstøl

Sales Manager, Visma.net Payroll.

Visma eAccounting konsulenter

Flere konsulenter

Bli igjen og prat med oss etter seminaret!

Meld deg på gratis

Update seminarene er ferdig for i år. Velkommen til nye seminarer i 2019!
Tidspunkt og sted legge ut så snart dette er klart.

Se flere byer

Fyll ut skjema og meld deg på

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.