Total Årsoppgjør - Frokostseminar

 
Gratis frokostseminar for deg som vurderer å gå til anskaffelse av Total Årsoppgjør

 

Om frokostseminaret:

Vurderer du å gå til anskaffelse av et effektivt og brukervennlig årsoppgjørsprogram? Bli med på gratis frokostseminar i våre lokaler på Skøyen. Her vil du få en innføring i Total Årsoppgjør før du bestemmer deg og du får mulighet til å stille spørsmål underveis.

Med Total Årsoppgjør sparer du tid og reduserer feilkilder. Programmet har automatiske funksjoner og innebygde kontroller, og er bygget opp svært logisk, slik at det er enkelt å komme i gang.

Les mer om Total Årsoppgjør her.

 

Bli med på frokostseminar - se demo av Total Årsoppgjør

Praktisk informasjon

Tidspunkt: Kl. 09:00 - 10:15. Frokost og registrering fra kl. 08:30.

Sted: Vismabygget, Karenslyst Allé 56, 0277 Oslo

Skal du melde på flere deltakere? Vennligst fyll ut et skjema per deltaker.

Har du spørsmål om seminaret kontakt oss på telefon 218 98 374 eller send en e-post til regnskapsforer@visma.com

Fyll ut skjema og meld deg på

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.