Visma Cloud Accounting '17

 
Velkommen til årets oppdatering for Visma eAccounting regnskapsførere, Latter 9. november.

Om arrangementet

Torsdag 9. november inviterer vi deg som er regnskapsfører og bruker Visma eAccounting til heldagsarrangement på Latter, Aker Brygge. Arrangementet er gratis og tema for dagen er "Hvordan utnytte automatikken og jobbe smartere?"

Sted: Latter, Aker Brygge (Oslo)
Tid: Registrering fra kl. 08. Program fra kl. 09 - 15.
Pris: GRATIS

Vi ser nærmere på hvordan maskinlæring kan påvirke din arbeidsmetode som regnskapsfører positivt. Visma eAccounting har tatt et stort steg inn i fremtiden ved bruk av big data (BD) og artificial intelligence (AI). Med en svært rask utvikling og et stadig voksende økosystem av tilleggstjenester blir mulighetene dine bare flere og flere. Hvordan kan du utnytte dette til å jobbe smartere med kundene dine?

Få med deg spennende nyheter i Visma eAccounting, demonstrasjoner og hør hvordan andre regnskapsførere jobber med Visma eAccounting og årsoppgjør.

For mer informasjon og påmelding - klikk her.Merk: Dette arrangementet passer for regnskapsførere som bruker Visma eAccounting eller planlegger å ta det i bruk.

Byrå uten Visma eAccounting?
Les mer om Visma eAccounting for regnskapsfører her, eller kontakt oss for mer informasjon på telefon 21 89 88 00 /  
e-post: regnskapsforer@visma.com

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

© 2018 Visma Mamut