Kom i gang med Visma Byrå Periode & År

Kort om Visma Byrå Periode & År

Har du lenge ønsket deg en jevnere arbeidsmengde gjennom året, uten de store sesongtoppene? Bli bedre kjent med vårt nyeste tilskudd; nettbaserte Visma Byrå Periode & År. 

Med dette avstemmings- og årsoppgjørssystemet lar du automatikken gjøre jobben, slik at det er enklere å spre arbeidsmengden utover året. Du kan i tillegg dele rapporter digitalt med myndigheter og kunder, og alle endringer er sporbare og følger god regnskapsskikk (GRFS). Med toveis-intergrasjon mot Visma eAccounting, slipper du dobbeltregistrering.

Les mer om programmet her.

Ønsker du å komme i gang med tjenesten etter webinaret? Tjenesten kan enkelt aktiveres direkte fra Visma Byrå. Har du ikke Visma Byrå, kontakt oss på regnskapsforer@visma.com


Om webinaret

I dette webinaret får du en innføring i den delen av systemet som omfatter periodeavslutning, samt årsavslutning.

 

 

 

 

Praktisk informasjon

Dette webinaret passer for deg som enten har opprettet en bruker i Visma Byrå Periode & År, eller som planlegger å ta det i bruk.

Varighet: 53 minutter. Webinaret er tilgjengelig 24/7, og du kan logge deg inn og se det når det måtte passe deg.

Har du spørsmål? Kontakt oss på telefon 21 89 88 00 eller send en e-post til: regnskapsforer@visma.com

Fyll ut skjema og meld deg på

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.