Funksjonene kundene våre elsker.

Over 60 000 kunder har valgt vårt regnskapsprogram.

Komplett løsning med faktura og regnskap
Regnskapsprogrammet hjelper deg med alt fra påminnelser om viktige datoer, til automatisering av tidkrevende avstemninger med nettbanken din. Våre rapporter gir deg den oversikt og kontroll du trenger.

Tilbud og ordre
Send og administrer tilbud til dine kunder. Du får komplett oversikt over alle sendte tilbud og deres status. Og når tilbudene dine er godkjente konverterer du dem enkelt til ordre og sender ordrebekreftelse.

E-faktura
Programmet har full støtte for inngående og utgående e-faktura til bedrifter (B2B) mot deres økonomisystem, samt mulighet til å sende e-faktura direkte til nettbanken til dine privatkunder (B2C).

Skatt
Årsavslutningen blir til en enkel oppgave med vår integrerte skattemodul. Visma eAccounting gjør jobben for deg. Tjenesten gir deg automatisk utfylling av  skatteskjemaer fra programmet.

Timeregistrering
Si farvel til dobbeltarbeid og Excel ark. Registrer timene dine mens du er på farten. Og fakturer kundene dine umiddelbart etter at jobben er gjort. 

Automatisk bankintegrasjon
Hver morgen sendes det filer fra din nettbank og over til vårt regnskapsprogram. Slik får du enkelt oversikt over inn- og utbetalinger på din driftskonto, helt automatisk. Trygt og enkelt.

Smarte apper
Bruk appene våre til å fakturere direkte, organisere dine kontakter, få påminnelser og ha oversikt over viktige hendelser i din bedrift. Vi har også apper for timeregistrering og lønnslipp.

 

Lønnsslipp
Fyll inn de ansattes timer og lønn, så tar programmet seg av resten. Alt du trenger å gjøre er å velge mellom å skrive ut eller sende lønnsslippen kryptert via e-post.

Nettbutikk
Med en integrasjon mellom nettbutikk og regnskapsprogram overføres dine kunders bestillinger automatisk til vårt regnskapsprogram. Og nye produkter som blir lagt på lager oppdateres automatisk i nettbutikken.

 

Språkstøtte
Velg mellom norsk og engelsk språk i programmet.

Finn den løsningen som passer best for deg