Funksjonene du trenger. 


Visma eAccounting er mer enn et regnskapsprogram.
Du også tilgang til en lang rekke funksjoner og tilleggsmoduler
som forenkler hverdagen din.

Prøv gratis  Se demo

Funksjonene du trenger. 

For en enklere hverdag.

Prøv gratis  Se demo

Komplett løsning med faktura og regnskap
Programmet hjelper deg underveis med bokføringen - slik at du både raskt og enkelt kan føre et korrekt regnskap. Tallene fra regnskapet hentes automatisk opp i momsrapporten og ved et tasteklikk er den sendt til Altinn. Programmet minner deg selvfølgelig på når det er på tide for ny innlevering. 

Tilbud & ordre
Send og administrer tilbud til dine kunder. Du får komplett oversikt over alle sendte tilbud og deres status. Og når tilbudene dine er godkjente konverterer du dem enkelt til ordre og sender ordrebekreftelse.

E-faktura
Programmet har full støtte for mottak og sending av e-faktura til bedrifter (EHF), samt mulighet til å sende eFaktura direkte til privatkunders nettbank.

Skatt
Årsavslutningen blir til en enkel oppgave med vår integrerte skattemodul. Modulen henter opp tall fra programmet for skjemaer som bla. Næringsoppgave og selvangivelse i tillegg til årsoppgjør, slik at du enkelt kan sende ferdig utfylte skjemaer direkte til Altinn.

Timeregistrering
Si farvel til dobbeltarbeid og Excel ark. Registrer timer og utlegg mens du er på farten. Og fakturer kundene dine umiddelbart etter at jobben er gjort. 

Bankintegrasjon
Alle transaksjoner overføres direkte fra din nettbank og over til vårt regnskapsprogram. Slik får du enkelt oversikt over inn- og utbetalinger, og unngår manuelle oppgaver som å avstemme banken.

Smarte apper
Med våre gratis apper kan du sende fakturaer, skanne kvitteringer og organisere dine kontakter. Du kan i tillegg få påminnelser for viktige hendelser og får god oversikt over utestående fakturaer. Dersom du benytter lønn og timeregistrering har vi også egne apper for det.

 

Lønnsslipp
Med Visma eAccounting Lønnsslipp kan du være trygg på at all din informasjon blir korrekt. Programmet gjør alle utregninger for deg. Skatt og arbeidsgiveravgift beregnes og regnskapet oppdateres. Tjenesten støtter også innrapportering av A-melding til Altinn. Effektivt og enkelt.

Nettbutikk
Med en integrasjon mot nettbutikk overføres alle dine kunders bestillinger automatisk til Visma eAccounting. Og nye kunder opprettes samtidig som lagerbeholdningen oppdateres.

Språkstøtte
Velg mellom norsk og engelsk språk i programmet.

Finn den løsningen som passer best for deg

envelope

NYHETSBREV

Hold deg oppdartert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

© 2017 Visma Mamut