Føre regnskap i nettbasert regnskapsprogram?

 
Visma eAccounting. Gjør. Det. Enklere!  PRØV VISMA EACCOUNTING GRATIS

Føre regnskap selv eller med hjelp av regnskapsfører. Ditt valg!

Det finnes flere måter å føre regnskap på. Med utgangspunkt i et moderne brukervennlig regnskapsprogram som Visma eAccounting, er det ikke mye som skal til før du trygt kan føre regnskapet selv. 


Nettbasert.

Du har alltid tilgang til dine bedriftsdata, uansett hvor du er. Slik får du fullstendig kontroll på regnskapet. Ingen backup trengs.


Funksjonene du trenger.

Registrere timer? Sende e-faktura? Føre lønn? Det er enkelt å bygge på med flere funksjoner i Visma eAccounting. 


Gratis opplæring.

Vi hjelper deg i gang på best mulig måte med våre gratis kurs. I tillegg har vi eget Community. Full av informasjon og tips.


Regnskapsfører.

Vi har gjort det enkelt å samarbeide med regnskapsfører i programmet. Du velger selv hvor mye du ønsker å gjøre selv.

Føre regnskap i enkeltmannsforetak eller aksjeselskap?

Har du enkeltmannsforetak eller aksjeselskap og trenger å føre regnskap? Kanskje du kunne tenke deg å gjøre noe selv og resten i samarbeid med regnskapsfører? Alt er mulig. Og det krever ikke altfor mye bakgrunnskunnskap. 

Med Visma eAccounting får du fart på regnskapet. Programmet gir deg en tydelig oversikt over hvordan bedriften din har det og minner deg på viktige datoer som du må huske på. Programmet hjelper deg underveis med bokføringen - slik at du både raskt og enkelt kan føre et korrekt regnskap.

PRØV GRATIS I DAG

Dette sier kundene våre

envelope

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

© 2017 Visma Mamut