Smart Klubbøkonomi

Regnskapsprogram for idrettslag

 Kontakt oss

I samarbeid med:  
 

Norges Idrettsforbund tilbyr, i samarbeid med Visma, regnskapsprogrammet Visma eAccounting integrert med NIFs medlemsadministrasjon i KlubbAdmin. Gevinsten er Smart Klubbøkonomi. Og mer tid til å fokusere på idretten!

Regnskapsprogram på nett. Spesielt tilpasset for idrettslag.

Vi vet at klubbdrift i mindre idrettslag ofte er basert på frivillig arbeid. For at jobben som kasserer skal bli så smidig som mulig er det derfor viktig å ha et regnskapsprogram som er enkelt å lære og bruke. Visma eAccounting er en nettbasert løsning som gir stor grad av fleksibilitet. Du unngår installasjon på maskin, du kan gi tilgang til flere personer, samt ha tilgang til nettbanken. Og ikke minst gjøre det enkelt for neste kasserer å ta over jobben.

Med sin KlubbAdmin integrasjon er Visma eAccounting det regnskapsprogrammet som NIF anbefaler alle mindre idrettslag å benytte.

 

Hvordan fungerer Smart Klubbøkonomi?

KlubbAdmin har en modul for medlemshåndtering som er tilgjengelig og gratis å benytte for alle idrettslag tilknyttet Norges Idrettsforbund. Denne løsningen benyttes til å administrere medlemmer i din klubb, samt fakturering og innbetaling av medlemskontigent og treningsavgifter. Benytter du KlubbAdmin til fakturering og innbetaling kan du automatisk overføre innbetalinger ferdig postert i regnskapet i Visma eAccounting.

 

Løsning for mindre idrettslag

Som lite idrettslag får du Visma eAccounting inntil 3 måneder gratis. Rabatten er lagt til når du trykker kjøp.

Visma eAccounting
Faktura/Regnskap
.
Kr 149,-/mnd.

pris eks mva

Kjøp    Prøv gratis


I prøveperioden vil det ikke være mulig å teste integrasjon til KlubbAdmin.
Alle våre priser er oppgitt i eks mva.

 

Vi hjelper deg gjerne med riktig valg av løsning til ditt idrettslag.