Bankintegrasjon SpareBank 1

Med bankintegrasjon til Visma eAccounting sparer du mye tid på en arbeidsoppgave som normalt er veldig tidkrevende - nemlig å avstemme alle transaksjoner på din bankkonto. Med en bankintegrasjon sendes alt av transaksjoner fra nettbank over til Visma eAccounting. Inn- og utbetalinger på bankkontoen kobles automatisk med kunde- og leverandørfakturaene i programmet.

Aktiver og bestill integrasjon

  1. Du må ha Visma eAccounting (fullversjon).

  2. Du må være kunde av SpareBank 1 og ha nettbank bedriftsavtale, på eget selskap eller avtale som er knyttet til regnskapskontorets nettbank.
    Dersom du ikke er kunde i dag, bli Sparebank 1 kunde her

  3. Aktiver bankintegrasjonen i Visma eAccounting. Se hvordan i Visma Mamut Community.

  4. Bestill integrasjonen på SpareBank 1 sine nettsider.

Bestill bankintegrasjon fra Sparebank 1

Prøv Visma eAccounting i 14 dager. Helt gratis.

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.