Bankintegrasjon til Visma eAccounting.


Å avstemme bankkontoen kan være tidkrevende – hvis du gjør det manuelt. Spar tid ved å koble Visma eAccounting mot nettbanken din. Du kan velge mellom  automatisk integrasjon mot nettbanken eller manuell import av kontoutdrag.

Komplett integrasjon til nettbank.

Med en bankintegrasjon sendes automatisk alt av transaksjoner fra nettbank over til Visma eAccounting. Inn- og utbetalinger på bankkontoen kobles automatisk med kunde- og leverandørfakturaer. Du unngår dobbeltregistreringer og får full kontroll.

Bankintegrasjon DNB.

Med en bankintegrasjon mot DNB Connect nettbank vil alle inn- og utbetalinger fra nettbanken ligge klare i Visma eAccounting til bokføring. Integrasjonen er toveis, slik at leverandørfakturaer som opprettes i Visma eAccounting sendes til nettbanken for godkjenning og utbetales automatisk. Du kan integrere en driftskonto og så mange valutakontoer du vil.

Les mer og bestill

Danske Bank

Bankintegrasjon Danske Bank.

Med bankintegrasjonen vil alt av transaksjoner fra nettbanken sendes automatisk til Visma eAccounting og ligge klart for bokføring. Du kan integrere opptil fem bankkontoer. Integrasjonen aktiveres inne i Visma eAccounting etter at du har inngått avtale med banken.

For å ta i bruk bankintegrasjonen må du være tilknyttet kundeprogrammet Danske Business Plus eller Danske Business Pro.

Les mer og bestill

Manuell integrasjon til nettbanken

Import av kontoutdrag

Importer kontoutdragene fra nettbanken slik at du slipper å taste inn transaksjonene manuelt. Programmet hjelper deg med å håndtere dubletter og viser dato for siste import slik at du enkelt får oversikt.

Slik importerer du kontoutdrag til Visma eAccounting

Banker som støttes i dag:

  • DNB

  • Nordea

  • Sparebank 1
  • Alle banker i Eika-gruppen

Kontoutdragene må eksporteres fra en bedriftsnettbank for å kunne importeres.

Prøv Visma eAccounting i 14 dager. Helt gratis.

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.