Bankintegrasjon til Visma eAccounting.


Å avstemme bankkontoen kan være tidkrevende – hvis du gjør det manuelt. Spar tid ved å koble Visma eAccounting mot nettbanken din.

Komplett integrasjon til nettbank.

Med en bankintegrasjon sendes alt av transaksjoner fra nettbank over til Visma eAccounting. Inn- og utbetalinger på bankkontoen kobles i tillegg automatisk med kunde- og leverandørfakturaene i programmet. Du unngår dobbeltregistreringer og får full kontroll. Effektivt. Enkelt. Og Automatisk.

Vi tilbyr bankintegrasjon mot DNB og Danske Bank.

Bankintegrasjon DNB.

Med en bankintegrasjon mot DNB Connect nettbank vil alle inn- og utbetalinger fra nettbanken ligge klare i Visma eAccounting til bokføring. Integrasjonen er toveis, slik at leverandørfakturaer som opprettes i Visma eAccounting sendes til nettbanken for godkjenning og utbetales automatisk. Du kan integrere en driftskonto og så mange valutakontoer du vil.


Les mer og bestill

 

Bankintegrasjon Danske Bank.

For å ta i bruk bankintegrasjonen må du være tilknyttet kundeprogrammet Danske Business Plus eller Danske Business Pro. Med bankintegrasjonen vil alt av transaksjoner fra nettbanken sendes automatisk til Visma eAccounting og ligge klart for bokføring. Du kan integrere opptil fem bankkontoer. Integrasjonen aktiveres inne i Visma eAccounting etter at du har inngått avtale med banken.

Les mer og bestill

envelope

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

© 2017 Visma Mamut