Visma Økonomioversikt.


Rapportering og budsjett har aldri vært enklere.

Visma Økonomioversikt  

Forståelige tall. Grafisk vakkert fremstilt.

  • Lag budsjett basert på fjorårets regnskap

  • Grafiske diagrammer med drill-down muligheter

  • Mobil- og nettbrett tilpasset

  • Integrert med Visma eAccounting

Enkel deling av tall. Gi kundene god oversikt over økonomien.

Det har aldri vært enklere å få god oversikt over økonomien. Med hjelp av Visma Økonomioversikt fremstilles tallene i fine, leservennlige diagrammer. Og med online rapportering kan du som er regnskapsfører enkelt dele tall med mottakere av ulik bakgrunn. Funksjon for budsjett inngår også.

Last ned guide

Brukervennlig design. 

Det skal være enkelt å forstå tallene og finne de bakenforliggende posteringene. Du kan derfor drille deg helt ned til bilaget med tilhørende skannet dokument. Budsjett utarbeides med få tastetrykk basert på fjorårets tall. Startskjermen gir deg en forståelig grafisk fremstilling over de viktigste måleparameterne - og et raskt innblikk i utviklingen av bedriften. 

 

Smartere samarbeid. Tilgang til de som har behov.

Visma Økonomioversikt prises per firma og ikke bruker. Det betyr at alle brukere som trenger kan få tilgang, uavhengig om de har tilgang til Visma eAccounting eller ikke. De samme strenge kravene til passordbeskyttelse, backup og sikkerhet gjelder for Visma Økonomioversikt som for øvrige tjenester på Visma Online.

NYHET: Visma Økonomioversikt Starter. Dette er en forenklet gratis-versjon, som du kan aktivere fra Visma Byrå.

 

Glem de gamle rapportene. Fremtiden er allerede her.

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.