Kutt arbeidstoppene. 
Gi ordet høysesong en ny
mening.


Bli kjent med Norges råeste system for avstemming- og årsoppgjør.

Se video

 

La automatikken gjøre jobben

Øk kvaliteten uten ekstra innsats. Automatiske kontroller og løpende avstemming sørger for komplett og korrekt data, alltid.

Spre arbeidsmengden jevnt utover året

Jobb i sanntid, unngå sesongtoppene. Norges eneste nettbaserte årsoppgjørsystem for profesjonelle, gjør deg bedre rustet til høysesong.

Del rapporter digitalt med myndigheter og kunder

Digital deling og oversiktlige menyer med nøkkeltall, grafer og rapporter. Tidsbesparende for deg, brukervennlig for mottakeren.

Se hvor effektiv Visma Byrå Periode og År er

Enklere samarbeid om kundeprosesser.

Ta samarbeidet med dine kunder og kollegaer til et nytt nivå. Visma Byrå Periode og År er Norges eneste profesjonelle, nettbaserte system for avstemming og årsoppgjør. Jobb i sanntid, sammen. 

Dokumenterer alt. Alltid.

Systemet følger selvsagt god regnskapsførerskikk (GRFS). Alle endringer blir dokumentert for fremtidig sporbarhet. Og med toveis-integrasjon mot Visma eAccounting, slipper du dobbeltregistrering. 

 

Prøv gratis frem til 1. april 2018!

Frem til 1. april 2018 kan du prøve Visma Byrå Periode & År helt gratis. Dette gjør du enkelt ved å aktivere tjenesten fra Visma Byrå. Har du ikke Visma Byrå, registrer din interesse i skjemaet under, så tar en av våre kunderådgivere kontakt med deg. Muligheten til å prøve dette avstemming- og årsoppgjørssystemet er selvsagt 100 % uforpliktende.

Se opplæringswebinar

Kontakt meg om Visma Byrå Periode & År!

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 
envelope

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

© 2017 Visma Mamut