Programvarene du trenger. På ett sted.


Din brukeropplevelse er viktig for oss. 
Derfor er vi opptatt av at vårt økosystem av løsninger skal føles både komplett og brukervennlig av deg.


Alt på et sted

Hold oversikten over virksomheten med Norges beste og eneste nettbaserte kundeadministrasjon, Visma Byrå.


Sømløst samarbeid

Med samme data og informasjon er det enkelt å samarbeide i Visma eAccounting. Hold tallene ferske og la kundene følge med.


Kunder fra kun kr 20,-

Fra kun kr 20,- per måned kan du opprette en ny kunde i Visma eAccounting.

 

 

Visma eAccounting - Norges mest brukte regnskapsprogram.


Med over 80 000 kunder er det stor sjanse for en av dine nåværende eller fremtidige kunder bruker Visma eAccounting. Visma eAccounting er nettbasert, og lar deg jobbe i samme program som kunden - med samme data og informasjon.

Les mer om Visma eAccounting

 

Visma eAccounting - nettbasert regnskapsprogram  

  

Full oversikt over ansatte og kunder.

Med Visma Byrå er det enkelt å holde oversikten. På denne plattformen finner du all informasjon om kundene dine, de ulike avtalene, oppdragene og rapportene. Opprett nye kunder i Visma eAccounting og Visma Økonomioversikt, og få varsler når kunden har nye dokumenter for føring.

Les mer om Visma Byrå

 

Smarte apper. For deg og dine kunder.

Vi går sjeldent uten mobilen. Det har vi tatt høyde for. Med våre skreddersydde gratis apper er det enkelt for kundene dine å ta bilder av kvitteringer og leverandørfakturaer - og sende dem til deg. Kundene kan også registrere timer via app, sende faktura eller få tilgang på egen lønnslipp.

Mindre krøll og bedre kontroll. Helt enkelt.

Les mer om våre gratis apper

 

  

Visma Økonomioversikt.

- Når tall og rapporter blir gøy for leseren.

Med dette verktøyet kan du enkelt lage et oversiktlig dashboard for dine kunder. Velg farger, endre størrelser og gjør rapporter og tall mer spennende og visuelle for de som skal lese dem. Lesere kan i tillegg drille seg ned i tallene fra måned til måned - og legge inn kommentarer til deg direkte.

Les mer om Visma Økonomioversikt

 

Visma Byrå Periode & År.

- Nytt, nettbasert avstemming- og årsoppgjørssystem.

Kutt arbeidstoppene. La automatikken gjøre jobben. Med denne tjenesten er det enkelt å spre arbeidsmengden jevnt utover året, og dele rapporter digitalt med myndigheter og kunder.

Les mer om Visma Byrå Periode & År 

Total Årsoppgjør  

Total Årsoppgjør.

- For enkelt og effektivt årsoppgjør.

Med automatiske funksjoner og innebygde kontroller er Total Årsoppgjør det ideelle årsoppgjør systemet. At det i tillegg er fullintegrert med Visma eAccounting og kjent for sin brukervennlighet gjør ikke programmet mindre attraktivt.  

Les mer om Total Årsoppgjør

 

  
Visma eAccounting Integrasjoner.

Jobb smartere med bankintegrasjon i Visma eAccounting. Og anbefal integrasjonen videre til dine kunder. Med bankintegrasjon fakturerer du på nett og får automatisk filoverføring og bankavstemming. Du unngår dobbeltarbeid og sparer tid med automatikken

I tillegg til bankintegrasjon har vi en rekke andre integrasjoner og tilleggsmoduler som kan forenkle både din - og dine kunders hverdag.

 

 

 

 Hjemmeside med kundeinnlogging.

Lag en moderne hjemmeside med sikker og integrert kundeportal. Her kan kundene logge seg inn og du kan dele informasjonen du ønsker. I tillegg kan du samarbeide i Visma eAccounting.

Les mer om Visma Kundeportal

Bli en Visma eAccounting Partner.

 

Jeg vil vite mer

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

© 2018 Visma Mamut