Visma eAccounting Partnerprogram.

 Vi ønsker at byrået ditt skal lykkes med lønnsomme kundesamarbeid i skyen. Derfor har vi laget Visma eAccounting Partnerprogram hvor du får en rekke fordeler og ikke minst marginer på tjenestene du leverer. 

Bli Visma eAccounting partner

Øk egen inntjening. 

Som partner på Visma eAccounting får du provisjon på programvare du eller dine kunder benytter - uavhengig av om faktura sendes fra deg eller direkte til kunden din.

Kontakt oss for mer informasjon 

  

  

La kundene finne deg.


Som en Visma eAccounting Partner vil du få plass på det attraktive kartet vårt og bli synlig for tusenvis av potensielle kunder. 

 

Besøk regnskapsførerkartet

 

Gratis programvare.

Som partner får du tilgang på Visma Byrå, vår nettbaserte kundeadministrasjon hvor du kan opprette og administrere kunder i Visma eAccounting. I tillegg får du Visma eAccounting og Visma Økonomioversikt til egen virksomhet.

 

  

 

Dedikert støtteapparat. 

Som partner av Visma blir du tatt vare på. Sammen med din kontaktperson legger du en plan for hvordan du kan lykkes. Vi støtter deg i form av opplæring, markedsføring, support og eksklusive arrangementer. I vårt Community for regnskapsførere finner du i tillegg relevant informasjon. 

Møt vårt støtteapparat

Partnerlogo til bruk på nettside og i materiell.

Som Visma eAccounting Partner har du anledning til å bruker vår Visma Certified Partner-logo på egen nettside eller i markedsmateriell.

Bli Visma eAccounting Partner.

 Det koster ingenting å bli en partner så lenge du er regnskapsfører og benytter Visma eAccounting på dine kunder.

Bli partner

Følg oss på FacebookFølg oss på InstagramFølg oss på YouTubeFølg oss på Twitter