Visma eAccounting Partnerprogram

Illustrasjon av to personer som tar hverandre i hendene

Vi ønsker at du og ditt byrå skal lykkes med lønnsomme kundesamarbeid i skyen. Derfor har vi laget Visma eAccounting Partnerprogram hvor du får en rekke fordeler og ikke minst marginer på tjenestene du leverer. 

Bli Visma eAccounting partner

Fordeler for partnere

Her er noen av fordelene du får som Visma eAccounting Partner.

Øk egen inntjening

growth.svg

Som partner med Visma eAccounting får du provisjon på programvare du eller dine kunder benytter - uavhengig av om faktura sendes fra deg eller direkte til kunden din.

Gratis programvare

Visma eAccounting - Smart regnskap, helt enkelt

Som partner får du tilgang til Visma Byrå Starter, vår nettbaserte kundeadministrasjon hvor du kan opprette og administrere kunder i Visma eAccounting. I tillegg får du Visma eAccounting og Visma Økonomioversikt til egen virksomhet.

Se programvare for regnskapsførere

La kundene finne deg

Skjermbilde av finn-regnskapsfører-kart

Som Visma eAccounting Partner får du uthevet plass i vårt kart over regnskapsførere og bli synlig for tusenvis av potensielle kunder. 

Se regnskapsførerkartet

Bruk av vår offisielle partnerlogo

Visma eAccounting Certified partner logo

Som Visma eAccounting Partner har du anledning til å bruker vår Visma Certified Partner-logo på egen nettside eller i markedsmateriell.

Felles markedsføring

choose_template.svg

Ønsker du å fortelle potensielle kunder at du tilbyr Visma eAccounting? Vi kan bidrar med å dekke deler av kostnader for salgs- og markedsaktiviteter, for eksempel sosiale medier, nettsider og betalt søk.

Bli invitert til partnersamlinger

real_estate.svg

På våre partnersamlinger kan du bygge nettverk med andre dedikerte regnskapskontorer, få ny relevant kompetanse, delta i workshops og få med deg siste nytt i programvaren. 

Dedikert støtteapparat

Som partner av Visma blir du tatt vare på. Sammen med din kontaktperson legger du en plan for hvordan du kan lykkes. Vi støtter deg i form av opplæring, markedsføring, support og eksklusive arrangementer. I vårt Community for regnskapsførere finner du i tillegg relevant informasjon. 

Møt vårt støtteapparat

Live Svingen Jens Eide

 

Bli partner

Gjennom Visma eAccounting Partnerprogram får du en rekke fordeler og ikke minst marginer av salget. Jo flere klienter du har i Visma eAccounting, dess flere fordeler får du. Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg!

Du er kanskje også interessert i

 
Visma eAccounting på Facebook Visma eAccounting på Instagram Visma eAccounting på YouTube Visma eAccounting på Linkedin

Visma eAccounting
Karenslyst allé 56, 0277 Oslo