Ta steget opp i skyen med Visma eAccounting

Illustrasjon av vi viser en kunde alle våre funksjoner

Visma eAccounting for regnskapsførere er vår komplette løsningen for å administrere, og samarbeide med, kunder og ansatte på nett. Akkurat nå tilbyr vi, i en begrenset periode, en knallgod oppstartspakke til regnskapsførere og -byråer som ønsker å ta steget opp i skyen med Visma eAccounting. Hvis du ikke har tatt steget allerede, er tiden inne nå. 

Spar minimum kr 16 490,-

Se tilbud Jeg vil bli kontaktet

Tilbudet gjelder i kampanjeperioden 1. september 2020 til og med 18. desember 2020 så lenge vi har kapasitet. 

Dette er inkludert i oppstartspakken

Å ta steget opp i skyen er enklere enn du tror. Vi har satt sammen en komplett pakke som sikrer at både du, dine ansatte og dine kunder kommer raskt i gang med våre smarte løsninger og funksjoner på en god måte. Vi hjelper dere hele veien. 

phone.svg

Gratis rådgivning

Vi har bred erfaring med å flytte store og mindre kundebaser til Visma eAccounting. Våre dyktige rådgivere vil derfor kunne gi nyttige råd om hvordan vi sammen kan lykkes med å få dere opp og stå i Visma eAccounting.

data_transfer.svg

Vi flytter for deg

Vi importer alle deres kunder inn i Visma Byrå, som er vår nettbaserte verktøy for håndtering av kunder. Alt vi trenger er en kundeliste, så tar vi oss av resten.

Ordinær pris: kr 2 800,-

data_transfer.svg

Vi flytter for kundene dine

Vi importerer alle dine kunders lister (kunder-, leverandører-, produkt- og tjenestelister) til Visma eAccounting.

video_course.svg

Opplæring

Vi kan skreddersy et grundig opplæringsløp til både ansatte og kunder som viser hvordan man kommer i gang med våre viktigste funksjoner. Dette kan være i form av video eller live webinar. Vi tilpasser dette til deres behov og ønsker.

learning.svg

Gratis sertifisering

For å sikre full utnyttelse av våre løsninger tilbyr vi sertifisering som består av kursmateriell og avsluttende prøve. I kampanjeperioden får én ansatt dette gratis.

Ordinær pris: kr 2 490,- pr. ansatt

tips.svg

Konsulent

Du vil ha inntil 8 timer konsulent-timer inkludert i pakken som som vi skreddersyr til deres behov. Disse gjør vi i utgangspunktet online, men vi kan også møte opp fysisk ved ønske om det.

Ordinær pris: kr 11 200,-

icon_support.svg

Fast kontaktperson

De første tre månedene vil du få tildelt en fast kontaktperson hos support som du kan kontakte når du lurer på noe eller trenger hjelp. I tillegg kommer du alltid til å ha tilgang til vårt dedikerte støtteapparat - helt gratis!

choose_template.svg

Felles markedsføring

Ønsker du å fortelle potensielle kunder at du tilbyr Visma eAccounting? Vi kan bidrar med inntil halvparten av dine kostnader for salgs- og markedsaktiviteter, for eksempel sosiale medier, nettsider og betalt søk.

 

Vi skreddersyr pakken etter deres behov

Hvis du har andre behov enn det pakken ovenfor inneholder er vi svært fleksible og kan avtale et opplegg som passer for dere. Det viktigste for oss er at dere kommer godt i gang og får både glede og verdi av deres nye løsninger.

Illustrasjon av oss som hjelper en kunde til suksess

Vil du vite mer?

Registrer deg her, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Vi trenger ditt samtykke.

Du er kanskje også interessert i 

Følg oss på FacebookFølg oss på InstagramFølg oss på YouTubeFølg oss på Twitter