Skap din moderne hjemmeside.
Med klientinnlogging.

Med Visma Kundeportal kan du som regnskapsfører konkurrere med de store byråene - til en mye lavere pris. Lag en moderne og profesjonell hjemmeside med sikker innlogging til kundeportalen for dine klienter. Inne i kundeportalen samarbeider dere enkelt og effektivt i for eksempel Visma eAccounting.

Har du allerede en hjemmeside du er fornøyd med, oppretter du kun en link til innloggingssiden i kundeportalen. Ønsker du derimot et nytt og mer moderne utgangspunkt, får du muligheten til å skape en helt ny hjemmeside. Innloggingen i kundeportalen er allerede integrert. Som regnskapsfører velger du selv hvilken informasjon du vil dele med dine klienter i kundeportalen - og hvilke informasjon du vil beholde selv.

Test demo

Alle tjenester samlet på en plass. Enkelt og genialt.

Fra Visma.net Byrå styres tilgangen til kundeportalen automatisk. Har du avtalt med klienten at dere skal samarbeide i Visma eAccounting, logger han/hun seg inn via kundeportalen og utfører den avtalte jobben der. Avhengig av hva slags oppdrag du har for hver enkelt klient, vises kun de tjenestene som dere samarbeider om når klienten har logget seg inn. Klienten får med andre ord alle tjenestene samlet på ett sted. Enkelt for klienten - effektivt for deg.

Hjemmesiden - ditt vindu, din markedskanal ut.

Hjemmesiden er ditt regnskapsbyrås ansikt utad. Din mulighet til å gi klienten et godt og profesjonelt førsteinntrykk. Det er her du kommuniserer med dine eksisterende klienter - og nye, potensielle. Bruk derfor din dyrbare tid på innholdet. De moderne designmalene og "drag and drop" funksjonaliteten i Visma Kundeportal gjør resten enkelt for deg. Hjemmesiden med egen kundeportal er synlig på nett i løpet av kun få minutter.

Prisoversikt

Kom i gang med Visma Kundeportal.

Bruker du allerede Visma.net Byrå er det raskt å komme i gang med Visma Kundeportal. Gå til aktiveringsskjemaet i Visma Online eller ta kontakt med vårt Regnskapsførerteam!

 

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

Vi trenger ditt samtykke.

© 2019 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.