Visma Byrå

Video om Visma Byrå

Har du utfordringer med å holde oversikten over hva du skal gjøre og når det skal gjøres? Med Visma Byrå har du full kontroll på kunde- og internadministrasjon til enhver tid.

Full kontroll på alle kunder og oppdrag 

Visma Byrå kan brukes uavhengig økonomisystemet kunden bruker. På hvert kundekort finner du forhåndsdefinerte kontrollister med mulighet til å lage dine egne. Lagring av oppdragsavtaler og annen dokumentasjon er også lett tilgjengelig og gir deg god kontroll.

 

Forenkler arbeidshverdagen

På forsiden ser du raskt hvor mange timer du har registrert, hva du har fakturert, påminnelser og notater i forbindelse med ulike kundeoppdrag. Du har full oversikt over kommunikasjonen med kundene dine og oppslagstavlen minner deg på hva du må huske på.

 

Stoppeklokke for enkel timeregistrering

Med en smart stoppeklokke kan du enkelt registrere tiden du bruker på dine kunder. Du starter og stopper klokken enkelt uavhengig av hvilket arbeidsbilde du står i. Timene du registrerer knytter du enkelt til riktig kunde, oppgave og ansatt. Timeregistreringen danner grunnlaget for opprettelse av fakturagrunnlag og lønn.

Effektiv drift av byrået

Med Visma Byrå har du full oversikt over byråets ressurser, slik at du til enhver tid har kontroll på driften. Med ressursplanlegging kan du enkelt sammenligne planlagt tidsbruk mot faktiske registrerte timer. Dette, sammen med et stort utvalg rapporter, gjør det enkelt å optimalisere lønnsomheten.

Visma eAccounting på Facebook Visma eAccounting på Instagram Visma eAccounting på YouTube Visma eAccounting på Linkedin

Visma eAccounting
Karenslyst allé 56, 0277 Oslo