Internadministrasjon på nett

Video om Visma Byrå

Har du utfordringer med å holde oversikten over hva du skal gjøre og når det skal gjøres? Med Visma Byrå slipper du manuell planlegging av arbeidsdagen.

Jeg vil vite mer

Kontroll på alle kunder og oppdrag

Skjermbilde av Visma Byrå

Når du åpner Visma Byrå, ser du raskt hvor mange timer du har produsert, hva du har fakturert, påminnelser og notater i forbindelse med ulike kundeoppdrag.

Du har oversikten over kommunikasjonen med kundene og oppslagstavlen minner deg på hva du må huske på.

 

Stoppeklokke for enkel timeregistrering

Stoppeklokke ikon

I Visma Byrå finner du en smart stoppeklokke denne gjør at du enkelt får registrert all tid du bruker på dine kunder, både de korte telefonsamtalene, de lengre kundemøtene og regnskapsarbeidet. Du starter og stopper klokken enkelt uavhengig av hvilket arbeidsbilde du står i. Timene du registrerer knytter du enkelt til riktig kunde, oppgave og ansatt. Timeregistreringen danner grunnlaget for opprettelse av fakturagrunnlag - og lønn.

 

Full oversikt på dine kunder

VB_software_mockup_2.png

På kundekortet får du full oversikt på dine kunder. Hvilke oppgaver som skal utføres, lagring av oppdragsavtaler og annen dokumentasjon er lett tilgjengelig og gir deg full kontroll. I tillegg kan du planlegge de ansattes ressursbruk ned på kundenivå.

 

Perfekte for små og mellomstore kontorer

Rapport ikon

Visma Byrå er den perfekte løsningen for små og mellomstore regnskapskontorer som ønsker full kontroll på sin internadministrasjon. Det er enkelt å komme i gang, systemet er tilgjengelig fra hvor enn du eller dine ansatte befinner seg og gir den kontrollen dere har behov for. 

Integrert med KS Komplett

Integrasjon ikon

God kvalitet på oppdragsavtaler og annen dokumentasjon er viktig for din drift. For å kunne tilby den beste løsningen for dette er vi integrert med KS Komplett. Dette er Regnskap Norges løsning for oppdragsavtaler og dokumentasjon og sikrer at du får oppdaterte dokumenter og avtaler av ypperste kvalitet. At systemene snakker sammen, sikrer effektive prosesser. 

Visma Byrå

Kr 200,- per mnd.
per bruker

  • Timeregistrering
  • Oppgaveplanlegging
  • Ressursplanlegging
  • Dokumentarkiv

Vil du vite mer?

Fyll ut skjema nedenfor så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Du er kanskje også interessert i

 
Følg oss på FacebookFølg oss på InstagramFølg oss på YouTubeFølg oss på Twitter