Kontakt oss

 
Bli kjent med teamet vårt.
Kontaktskjema

Vi er her for deg.

Hos oss er du som regnskapsfører alltid i sentrum. Vi på regnskapsførerteamet i Visma Mamut brenner for å hjelpe regnskapsbyråer å finne riktig oppskrift på suksess. Fremtiden stiller store krav men innebærer også mange muligheter. Vi hjelper deg på veien slik at du kan dra nytte av ny teknologi og bruke kompetansen din til å skape merverdi for klientene dine.

 

Rådgivere

Vi hjelper Norges regnskapsbyråer å finne den beste løsningen. Kontakt en av våre rådgivere via telefon eller e-post for en uforpliktende prat om hva våre nettbaserte tjenester kan gjøre for deg og dine klienter.


Raimond Brekke

Partner Sales Manager, Accounting Offices

E-post: raimond.brekke@visma.com

Telefon: 21 89 88 00 / 92 62 11 11 

Support & konsulent

Står du fast i programmet og trenger hjelp, eller ønsker du et tilpasset opplegg for opplæring og for å effektivisere prosesser? Vårt team av kunnskapsrike supportmedarbeidere og konsulenter står klare til å hjelpe deg. Ikke nøl med å ta kontakt - vi er med deg hele veien!
 

Produkt & marked

Har du innspill på hvordan våre produkter og tjenester kan bli bedre, eller har du en suksesshistorie du ønsker å dele med oss? Da vil våre dedikerte ressurser på produkt og marked gjerne høre fra deg.


Hanne Groa

Marketing Manager, Accounting Offices

Kontakt oss

Vi trenger ditt samtykke.

Hovedkontor

Besøksadresse: Karenslyst allé 56, 0277 Oslo
Postadresse: Postboks 733 Skøyen, 0214 Oslo


Vis større kart

Nyhetsbrev

Få smarte tips for små bedrifter.

Meld deg på
Facebook YouTube Twitter

© 2019 Visma Mamut