Søk om oppstartsstipend

Visma eAccounting sitt oppstartsstipend er på 10.000 kroner og deles ut én gang i året. Søknadsfristen er 1. november 2021.

Vi har etablert et oppstartsstipend på 10.000 kroner for å supplere livet til en gründer som er i ferd med å starte egen bedrift.

Søk om tilskudd for 2021 nedenfor 👇🏼

Hvorfor et stipend?

iStock-1289155331.jpg

Dette er første gangen vi deler ut stipendet og vi gjør dette for å støtte menneskene som følger drømmene sine og starter for seg selv. Også fordi livet som gründer kan være vanskelig og da særlig i oppstartsfasen.

Vi brenner for at småbedrifter skal lykkes, og vet av egen erfaring hvor vanskelig det kan være i starten. Du sover sannsynligvis altfor lite, jobber for mye og bruker for lite tid med familie og venner. Her har du anledning til å få en liten hjelpende hånd i den spennende, men krevende tiden du nå er inne i.

Hvem kan søke?

iStock-1289155331.jpg

Du kan søke om Visma eAccountings oppstartsstipend hvis du har startet en bedrift i løpet av de siste 24 månedene. Det er ikke et krav at du bruker Visma eAccounting. Vi gjør også oppmerksom på at beløpet er skattepliktig inntekt for mottakeren.

Dette betyr at du kan søke om oppstartsstipendet i 2021 hvis du har startet en ny bedrift mellom 1. november 2019 og 1. november 2021.

Søk oppstartsstipend

Du må sende en skriftlig søknad via dette skjema.

Søknadsfristen er 1. november 2021.

Følg oss på FacebookFølg oss på InstagramFølg oss på YouTubeFølg oss på Twitter