Visma eAccounting Lønnsslipp

Ikke mer manuell føring av lønnsslipp. Med Visma eAccounting bokføres lønn på en enkel måte. Bare fyll inn de ansattes timer og lønn, så tar programmet seg av resten.

Kr. 19,- pr lønnslipp

Regnskap og lønn i ett system

Hvis du har enkle lønnsbehov er det ikke nødvendig med et eget lønnssystem. Visma eAccounting Lønnsslipp er gratis å aktivere, og du betaler kun 19,-/lønnsslipp de månedene det blir utbetalt lønn. Lønnsfunksjonen er selvfølgelig fullt integrert med regnskapet. Rett og slett enkelt og billig.
Regnskap og lønn i ett system

Full kontroll

Få full kontroll på lønn og rapportering. Skatt og arbeidsgiveravgift beregnes automatisk, og regnskapet oppdateres etter en lønnskjøring. Systemet er også koblet opp til Altinn for innsending av a-melding. Du vil i tillegg bli påminnet om viktige datoer du må forholde deg til som arbeidsgiver.

Full kontroll med med Visma eAccounting Lønnslipp

Gratis app

Etter at du har gjennomført en lønnskjøring kan du enten skrive ut lønnslippene eller sende disse elektronisk. De ansatte mottar og kan se sine lønnsslipper på vår gratis app Visma Employee. Mindre papirer å forholde seg til.
Visma Employee App

Dette får du med Visma eAccounting Lønnslipp

  • Lønnsslipper for småbedrifter
  • Som utskrift, via epost i kryptert PDF, eller i egen app
  • Automatisk beregning av skatt og arbeidsgiveravgift
  • Innsending av a-melding til Altinn
  • Automatisk oppdatering av regnskapet
  • Oversikt på ansatte og lønnshistorikk
Viems aeAccounting Lønnslipp

Har du behov for et mer omfattende lønnssystem?

Visma.net Payroll er et skybasert lønnssystem for småbedrifter med litt større behov. Her kan du blant annet føre timer, ferie, fravær og reiseregninger. Systemet fungerer perfekt sammen med Visma eAccounting og kan kjøres parallelt. 

Les mer om Visma.net Payroll

Timeregistrering i Visma.net Payroll

Prøv Visma eAccounting i 14 dager. Helt gratis.

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.