Visma eAccounting Lønn

Ikke mer manuell føring av lønnsslipp. Med Visma eAccounting bokføres lønn på en enkel måte. Bare fyll inn de ansattes timer og lønn, så tar programmet seg av resten.

Kr. 29,- pr lønnslipp

Regnskap og lønn i ett system

Hvis du har enkle lønnsbehov er det ikke nødvendig med et eget lønnssystem. Visma eAccounting Lønnsslipp er gratis å aktivere, og du betaler kun 29,-/lønnsslipp de månedene det blir utbetalt lønn. Lønnsfunksjonen er selvfølgelig fullt integrert med regnskapet. Rett og slett enkelt og billig.
Regnskap og lønn i ett system

Full kontroll

Få full kontroll på lønn og rapportering. Skatt og arbeidsgiveravgift beregnes automatisk, og regnskapet oppdateres etter en lønnskjøring. Systemet er også koblet opp til Altinn for innsending av a-melding. Du vil i tillegg bli påminnet om viktige datoer du må forholde deg til som arbeidsgiver.

Full kontroll med med Visma eAccounting Lønnslipp

Gratis app

Etter at du har gjennomført en lønnskjøring kan du enten skrive ut lønnslippene eller sende disse elektronisk. De ansatte mottar og kan se sine lønnsslipper på vår gratis app Visma Employee. Mindre papirer å forholde seg til.
Visma Employee App

Dette får du med Visma eAccounting Lønnslipp

  • Lønnsslipper for småbedrifter
  • Som utskrift, via epost i kryptert PDF, eller i egen app
  • Automatisk beregning av skatt og arbeidsgiveravgift
  • Innsending av a-melding til Altinn
  • Automatisk oppdatering av regnskapet
  • Oversikt på ansatte og lønnshistorikk
Viems aeAccounting Lønnslipp

Har du behov for et mer omfattende lønnssystem?

Visma.net Payroll er et skybasert lønnssystem for småbedrifter med litt større behov. Her kan du blant annet føre timer, ferie, fravær og reiseregninger. Systemet fungerer perfekt sammen med Visma eAccounting og kan kjøres parallelt. 

Les mer om Visma.net Payroll

Timeregistrering i Visma.net Payroll

Du er kanskje også interessert i

tilbud_ordre

Lager

Den enkleste lagerløsningen for små bedrifter. Få kontroll over varene dine, med regnskap og lager i ett system.

Mer om Lager

timeregistrering

Timeregistrering

Registrer timene dine mens du er på farten, og fakturer kunden så snart jobben er gjort. Ha full kontroll på timer og utlegg for deg selv og dine ansatte.

Mer om Timeregistrering

tilbud_ordre

Tilbud og Ordre

Opprett både tilbud og ordre for å sende til dine kunder. Du bestemmer selv om du ønsker å omgjøre et tilbud til ordre, eller opprette en faktura direkte.

Mer om Tilbud og Ordre

Facebook YouTube Twitter