Zapier

Koble din Visma eAccounting opp mot over 1000 andre løsninger og automatiser arbeidet med Zapier.

Zapier integrasjoner

Zapier + Visma eAccounting

Med Zapier kan du koble Visma eAccounting til over 1000 andre løsninger, og få dem til å snakke sammen. Sett opp automatiske prosesser og la løsningene jobbe i bakgrunnen mens du jobber med viktigere oppgaver.

Kom i gang med Zapier

Hva er Zapier?

Zapier er en integrasjonsplattform som lar deg  koble sammen løsninger du bruker daglig, for å automatisere oppgaver og spare tid. Du velger selv hvilke løsninger du vil koble sammen, og hvordan løsningene skal snakke sammen.

Det er raskt og enkelt å sette opp Zapier, du trenger ikke være utvikler. Vi anbefaler å lese om hvordan du setter opp koblinger før du starter på egenhånd. Det er blant annet noe informasjon som er påkrevd i Visma eAccounting, og derfor obligatorisk å overføre. Et eksempel er kundeinformasjon, dersom du har kobler opp en nettbutikk til Visma eAccounting via Zapier.

Merk deg at du selv står ansvarlig for de koblingene du lager til Visma eAccounting via Zapier. Det er ikke mulig å angre data som er overført og dette må behandles i Visma eAccounting. Et eksempel er om du feilaktig har overført fakturautkast. Dette må da slettes på vanlig måte i Visma eAccounting.

Zaps

Her er noen av mulighetene du har med Zapier og Visma eAccounting.

Laster inn, vennligst vent.

Lurer du på noe?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt innen kort tid (hverdager kl. 08-16).

Vi trenger ditt samtykke.

Liten bedrift?

Visma eAccounting forenkler hverdagen til over 120 000 små bedrifter, lag og foreninger.

Se hvordan 

Visma eAccounting - Smart regnskap, helt enkelt.

Nyhetsbrev

Få smarte tips for små bedrifter.

Meld deg på
Facebook YouTube Twitter

© 2019 Visma Mamut