Sticos

Sticos Likviditet er et likviditetsstyringsverktøy som gir viktig beslutningstøtte når regnskapsfører/rådgiver skal gjøre valg av økonomisk betydning. Man lager raskt og enkelt oppdaterte likviditetsprognoser. Kombinert med Sticos Rapport får økonomen et komplett verktøy for økonomisk planlegging.

De viktigste fordelene

  • Ingen punching av regnskapsdata
  • Oppdaterte likviditetsprognoser 12 mnd frem i tid
  • Simulering av handlinger
  • Beslutningsstøtte

Slik fungerer det

Med Visma eAccounting-koblingen aktivert i Sticos, trenger du ikke tenke på hvordan dine regnskapsdata skal registreres i Sticos. Alt går automatisk og du trenger bare å tenke på din daglig jobb.

Når du åpner en kunde i Sticos Rapport, Likviditet eller Avstemming har du alltid oppdaterte regnskapstall fra Visma eAccounting. Enten det er en regnskapsperiode som skal avsluttes og avstemmes, en perioderapport du skal levere, eller om du skal analysere regnskapets resultat eller fremtidige likviditet.

Kom i gang med Sticos

Integrasjonen leveres av Sticos. Leverandøren står ansvarlig for innholdet på denne siden.

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.