Prisolve

Prisolve

Bruksområder:

Applikasjonen brukes av regnskapsbyråer og sluttkunder som ønsker å få bedre innsikt i sin virksomhet. Standardrapportene genereres raskt med forslag til noter om ønskelig. Rapportering til styre/ledelse gjøres effektivt og gir innsikt på selskapsnivå mens måling av
virksomhetens prestasjoner gjøres med mer detaljerte analyser.

Ansvarlig leverandør:
Prisolve AS

Kategori:
Rapportering

De viktigste fordelene

  • Lett å komme igang og se egen informasjon både grafisk og i tabeller.
  • Mange standardrapporter løser behovet for rapportering til styret/ledelsen på selskapsnivå, mens avdelings- og prosjektrapporter gir ytterligere innsikt.
  • Lett å importere/eksportere budsjetter som brukes både i beregning av estimater og brukes til likviditetsbudsjettering.
  • Rapportgeneratoren gir mulighet for å kunne lage egne rapporter og analyser.
  • Bankavstemming og kontrollhandlinger utføres av regnskapsroboten "SmartBob".
  • Konsolideringsfunksjonalitet og rapportering.

Slik fungerer det

Applikasjonen brukes av regnskapsbyråer og sluttkunder som ønsker å få bedre innsikt i sin virksomhet. Standardrapportene genereres raskt med forslag til noter om ønskelig. Rapportering til styre/ledelse gjøres effektivt og gir innsikt på selskapsnivå mens måling av virksomhetens prestasjoner gjøres med mer detaljerte analyser.

Les mer om Prisolve

Leverandørinformasjon

Prisolve AS

Org nr. 999 240 763

E-postkundeservice@prisolve.com

Leverandøren står ansvarlig for innholdet på denne siden.


NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.