Physica

Physica er en elektronisk pasientjournal (EPJ) og pasientadministrativt system (PAS) for offentlige og private klinikker. Med hovedvekt innen fysioterapi og kiropraktikk, men også i bruk i en rekke andre helsenisjer.

De viktigste fordelene

  • Unngå dobbeltføring. Integrasjonen sikrer at datoer, tall og andre data føres i begge system
  • Rapportene blir derfor til å stole på
  • Du sparer tid med en løsning som er sømløst integrert med hverandre

Slik fungerer det

Bare jobb som vanlig i Physica, bilag og regnskapstall overføres automatisk til Visma eAccounting. Dette uten at du trenger å gjøre noe ekstra for føring av regnskap.

Enkelt og greit!

Kom i gang med Physica

Integrasjonen leveres av Aspit AS. Leverandøren står ansvarlig for innholdet på denne siden.

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.