Kredin

Gå direkte med purringer og inkassosaker - utenom inkassobyrået - og kom raskere i mål med dine utestående krav enn ved vanlig inkassopågang. Du beholder hele kravet, inkludert rentene og gebyrene som påløper. Kredin er et verktøy for å oppnå kortest mulig kreditt-tid, og best mulig likviditet.

De viktigste fordelene

  • Kutt kreditt-tid med skreddersydd saksgang.
  • Raskest til rettslig inkasso gir lavest tapsrisiko.
  • Ditt firma får hele hovedstolen, forsinkelsesrenten og gebyrene som påløper.
  • Enkelt og brukervennlig med smarte automatiserte funksjoner.

Slik fungerer det

Hent ut åpne poster fra eAccounting og importer dem med et tastetrykk. Velg ønsket sakstrinn for importerte saker. Trykk "Send", og purringene eller inkassokravene sendes i posten til din kunde.

Aktiver din Nets integrasjon for å få betalinger rett inn i Kredin. Sakene dine avsluttes basert på egenvalgte kriterier.

Når påbegynte saker forfaller, kan du ta ubetalte krav videre til neste sakstrinn med et par tastetrykk. Du får selvfølgelig en påminnelse når det er på tide å gå videre med krav.

Renter og gebyrer du har tjent på sakene i Kredin vil eksporteres tilbake til eAccounting, slik at kundereskontroen går i null, selv om kunden har betalt "for mye" ut ifra eksisterende poster i eAccounting.

Kom i gang med Kredin

Integrasjonen leveres av Kredin AS. Leverandøren står ansvarlig for innholdet på denne siden.

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

Vi trenger ditt samtykke.

© 2019 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.