Visma eAccounting og KlubbAdmin integrasjon

Bruksområder:
KlubbAdmin er en løsning for medlemshåndtering som er tilgjengelig og gratis å benytte for alle idrettsklubber tilknyttet Norges Idrettsforbund.

Ansvarlig leverandør:
Norges Idrettsforbund

Kategori:
Medlemshåndtering for idrettslag


 


 

Slik fungerer det

KlubbAdmin benyttes til å administrere medlemmer, samt fakturering og innbetaling av medlemskontingent og treningsavgift. Benytter du KlubbAdmin til fakturering og innbetaling kan du automatisk overføre innbetalinger ferdig postert i regnskapet i Visma eAccounting.

Klikk her for å se lese mer om hvordan integrasjonen fungerer.

Leverandørinformasjon

Norges Idrettsforbund

Sognsveien 73

0854 Oslo

Org. 947 975 072

Kontaktinformasjon:
E-post:
support@idrettsforbundet.no
Telefon: 03615 (NIF-it support)

 Leverandøren står ansvarlig for innholdet på denne siden.


NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.