Frigg integrasjon

Integrasjon til eAccounting fra Frigg.Frigg er svært brukervennlig administrasjonsverktøy der brukeren kan starte med den enkle løsningen og «vokse» til mer avanserte plattformer. Med den nye Omsetningsmodellen fra Kreatif kan du komme i gang med netthandel på en svært enkel og rimelig måte.

Slik fungerer det

Frigg integrert mot eAccounting gir en enkel ordreflyt fra en bestilling kommer inn i nettbutikken til ordren blir overført til Visma eAccounting. Ved et enkelt klikk overfører Frigg alle ordre som ligger på vent.

De viktigste fordelene

  • Integrasjon på minuttet
  • No cure no pay
  • Enkel å administrere
  • Enkle maler / Brukeren klarer implementeringen selv – men løsningen ser profesjonell ut og har integrasjon til eAccounting

Slik aktiverer du integrasjonen

  1. Aktiver muligheten til å koble til integrasjoner i Visma eAccounting, dersom du ikke har gjort dette allerede. Se hvordan her.
  2. Aktiver Visma eAccounting integrasjon i Frigg netthandel ved hjelp av et klikk fra dashboard i Frigg
  3. Autentiser din Visma eAccounting konto med Frigg og kom i gang.

Les mer om Frigg på kreatif.no

Integrasjonen leveres av Kréatif As. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, kontakt Kréatif As.

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.