Entré Office

Entré Office er det enkle, skybaserte forretningssystemet for håndverkeren. Entré Office er platform uavhengig, og egner seg perfekt for mobile arbeidstakere, som elektrikere, rørleggere, malere, og alle andre håndverkere/ servicemedarbeidere.

De viktigste fordelene

  • Nettbasert, krever ikke lokal installasjon eller drift
  • Enkelt å bruke - krever lite opplæring
  • Rimelig/ kostnadseffektivt
  • Bransjespesifikt - unike funksjoner og integrasjoner som håndverkerne trenger

Slik fungerer det

Først registreres kunde/ arbeidsordre i Entré Office med beskrivelse av oppdrag, ressurser planlegges, og timer, materiell og dokumentasjon (sjekklister/ bilder) registreres mobilt fra byggeplass. Bestilt materiell fra grossister kan også overføres automatisk via EDI til arbeidsordren i Entré Office. Etter at arbeidet er sluttført og fakturagrunnlaget er klart, sendes dataene automatisk videre til Visma eAccounting, som overtar oppfølging av regnskapet, herunder kundereskontro, inkl betalingsstatus/ purringer, bankavstemming, lønn, etc. Inngående bilag fra leverandører føres direkte i Visma eAccounting.

Kom i gang med Entré Office

Integrasjonen leveres av Håndverksdata AS. Leverandøren står ansvarlig for innholdet på denne siden.

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.