Centsoft Invoice integrasjon

Med Centsoft Invoice får du markedets mest moderne system for å håndtere leverandørfakturaer. Det er et kraftfullt men enkelt system å jobbe i. Det Det fungerer for alle bedrifter, store og små. Attester fakturaer via datamaskin eller mobiltelefon og finn enkelt fram til fakturaen.

Slik fungerer det

En svært fleksibel SaaS-løsning integrert med Visma eAccounting. Leverandørregister, kontoplan, kostnadsbærere og prosjekt importeres slik at leverandørfakturaen kan håndteres i Centsoft. Kontering og attestering gjøres i Centsoft, og fakturaene ekporteres så automatisk til eAccounting. Fakturabilde blir med over til eAccoutning og betalingsstatusen er synlig inne i Centsoft. Fakturaens serienummer fra eAccounting sendes tilbake til Centsoft og KID og periodisering håndteres i Centsoft og sendes automatisk med over til eAccounting. Fakturaene ender opp som utkast i eAccounting og kan derifra bokføres enkelt via samlehåndteringsfunksjonen.

De viktigste fordelene

  • Moderne webgrensesnitt og intuitiv arbeidsflyt
  • Unik og automatisk tolkning av leverandørfakturaer
  • Fritekstsøk i alle PDFer - søk fritt på alle ord i fakturaen
  • Lag egendefinerte godkjenningsflyter og etterkontrollsregler som automatisk håndteres i bakgrunnen

Integrasjonen leveres av Centsoft AB. Leverandøren er ansvarlig for innholdet på denne siden. For spørsmål om integrasjonen, kontakt Centsoft AB.

Nyhetsbrev

Få smarte tips for små bedrifter.

Meld deg på
Facebook YouTube Twitter

© 2019 Visma Mamut