AxiaFrakt

Axia

Ansvarlig leverandør:
Axia AS

Kategori:
Frakt / EDI

De viktigste fordelene

  • Tidsbesparende
  • Mulighet for sømløs overføring til transportør
  • Eliminerer feilregistrering
  • Unngå dobbeltregistrering
  • Alltid oppdatert kundebase/ leveringsinformasjon

Slik fungerer det

Integrasjon for uthenting av ordredata fra Visma eAccounting eliminerer muligheten for feilregistrering. Velg mellom automatisk overføring av data basert på ordrestatus, eller manuell uthenting via ordrenummer. En integrasjon vil være tidsbesparende og løsningen kan settes opp med automatikk i forhold til utskrift av transportetiketter og overføring av edi-informasjon til valgt transportør. Det betyr at en sending kan avsluttes i Visma eAccounting uten ytterliggere behandling i AxiaFrakt. Det finnes muligheter for å legge returdata tilbake på ordre. (pris / status)

Les mer om AxiaFrakt

Leverandøren står ansvarlig for innholdet på denne siden.

 

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

© 2018 Visma Mamut

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.