Visma eAccounting API

 
Registrer deg

Har du en løsning du ønsker å integrere med Visma eAccounting?

Mer enn 80 000 småbedrifter i Norden utnytter fordelene med vårt nettbaserte faktura- og regnskapsprogram Visma eAccounting. Utnytt muligheten som Visma eAccounting Integrasjonspartner og bli en del av vårt raskt voksende økosystem.

Her finner du oversikt over alle våre tredjepartsløsninger til Visma eAccounting. 

Visma eAccounting API 

Introduser din integrasjon. Helt gratis.

Visma eAccounting har et åpent API (Application Program Interface) - noe som innebærer at alle som ønsker kan få tilgang helt kostnadsfritt. Dette uavhengig om du ønsker å lage en integrasjon til eget bruk eller bli en del av vårt økosystem som Visma eAccounting Integrasjonspartner. Det er i tillegg kostnadsfritt for våre kunder å tilknytte tredjepartsintegrasjoner. 

 

Som Visma eAccounting Integrasjonspartner får du:

  • Tilgang til Visma eAccounting API

  • Egen testkonto på Visma eAccounting

  • Tilgang til «Visma eAccounting International Developer Portal». Her finner du: utviklerdokumentasjon, FAQ’s og et eget forum

  • Mulighet til å tilgjengeliggjøre integrasjonen på vår nettside og for alle brukere av Visma eAccounting og Visma eAccounting Faktura

  • API- Support

Visma eAccounting - nettbasert regnskapsprogram  

Bli partner

Slik går du frem for å komme i gang:

Vennligst fyll ut skjema nedenfor for å få tilgang til Visma eAccounting API. Etter registrering vil du motta en epost med autorisasjon og vilkår som må godkjennes.
Når avtalen er godkjent vil du motta en ny e-post med innlogging til utviklingsmiljøet - Developer Portal. Her finner du blant annet API dokumentasjon og en testkonto for Visma eAccounting.
Avtal et møte med oss når integrasjonen er ferdig for å presentere løsningen. Demo gjennomføres online via Skype.
Test integrasjonen live for å sikre optimal kvalitet før lansering. Kontakt oss for tilgang til live- konto.
Når integrasjonen er klar vil vi presentere denne og firmaet som en del av tilgjengelige tredjepartsløsninger for våre kunder på Visma eAccounting. Klikk her for oversikt over tredjepartsintegrasjoner til Visma eAccounting.

Registrer deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 
envelope

NYHETSBREV

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev for småbedrifter

NYHETSBREV

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

© 2017 Visma Mamut