Hva skjer i kommunene?

Les kundecase fra flere kommuner som har erfaring med digitalisering
Få 8 nyttige tips til digitalisering og gevinstrealisering

Kommuner tar betydelige steg for digitalisering

Det skjer fantastisk mange spennende prosjekter i kommune-Norge innen feltet Digitalisering. Der det finnes standarder og nyskapende løsninger fra markedet går det svært fort i svingene.

Vismas erfaring med å jobbe med kommuner og digitalisering er at kommunene stadig blir mer fokusert på verdier for innbyggere og på gevinster ved digitalisering.

Følg linkene nedenfor får å lese mer om noen av de mest innovative og interessante prosjektene som skjer i kommune-Norge. Her er det fokus på innbyggere, gevinster og en helt ny hverdag for kommunens ansatte og ledelse.

8 nyttige tips til digitalisering og gevinstrealisering

Norske kommuner henger etter med digitaliseringen, og kommunene, ansatte og innbyggerne har allerede kommet i eller møter snart en tøffere økonomisk virkelighet. 

Last ned vårt dokument og få tips om digitalisering og gevinstrealisering innen kommunal sektor.

Har du spørsmål om digitalisering i din kommune?

Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg.

Gjelder henvendelsen en support sak knyttet til en Visma løsning/programvare, vennligst ta kontakt med support eller per telefon på 03468.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

Analysetjeneste fra Facebook

Denne kampanjesiden benytter en analysetjeneste fra Facebook som gjør det mulig for Visma å målrette annonser til besøkende som har en Facebook konto. Om du ikke ønsker denne type annonsering kan du slå av denne funksjonaliteten i din Facebook profil. Les mer.